Wie is TSA Rutten

Een korte kennismaking

 

Technical Support Agency Rutten, kortweg TSA Rutten, is ontstaan door de huidige conjuncturele ontwikkeling. Er is een enorm tekort aan goede technisch opgeleide mensen op zowel operationeel als op management gebied.

Eigenaar van TSA Rutten, Michel Rutten, heeft jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van industrieel onderhoud en metaalwerken. Door zijn hands-on mentaliteit heeft hij ruime kennis als all-round service en storingsmonteur. Hij heeft gedurende de jaren zijn technische know-how enorm uitgebreid en is geworden tot een goed opgeleide, all-round technisch specialist met uitstekende management kwaliteiten. Deze kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij (afval) energiecentrales, foodindustrie (HACCP), verpakkingsindustrie, papierindustrie, metaalverwerkende bedrijven, constructie/installatie bedrijven, technische dienstverlening enz. enz.
Voor zowel operationele activiteiten (reparaties, onderhoud, revisies, constructies) alsmede voor (interim) managementfuncties (Hoofd TD, projectleider, werkvoorbereider enz.) is TSA Rutten inzetbaar.

Deze kwaliteit maakt dat hij zowel “de taal van de werkvloer” spreekt en primair nooit het bedrijfsbelang uit het oog verliest. Hij is de onmisbare schakel tussen de monteurs en hoger management in organisaties.