K.A.M. en Veiligheid


K.A.M. – V. een enorm belangrijk aspect

 

TSA Rutten heeft een ruime ervaring op dit speciale vakgebied. Hieronder staan een een aantal referentieprojecten.

TSA Rutten heeft als projectleider een aantal bedrijven naar het V.C.A. ** certificaat gebracht. Als teamlid actief geweest in een ISO 9001 traject. Opgeleid tot intern auditor.

TSA Rutten heeft, vanuit zijn functie als bedrijfsleider van een aansprekende technische dienstverlener in Wijchen, jarenlang als aanspreekpunt voor de Gemeente op milieugebied gefunctioneerd. In deze periode heeft hij ook het ARBO-beleid vorm gegeven. Heeft een eigen bedacht waarderingssysteem op het gebied van functioneren en beoordelen.

Als projectleider heeft hij voor o.a. Electrabel Nijmegen een aantal grote revisies voorbereid en als eindverantwoordelijke uitgevoerd. Het maken van Project Kwaliteits Plannen (PKP) en TRA’s (Taak Risico Analyses) zijn voor TSA Rutten bekend terrein.

TSA Rutten heeft een aantal jaren zitting gehad in een contractorsforum van Electrabel Nederland. Doel was om als klankbord te dienen bij het maken van veiligheidsbeleid. Aan de voorkant de zin en onzin van mogelijk te nemen maatregelen bediscussiëren.

TSA Rutten kan uw organisatie dus uitstekend bijstaan in het maken van veiligheidsrondes, opzetten van veiligwerken procedures, voorbereiden van productiestops en/of revisies. Tijdens de werkzaamheden kan TSA Rutten een (adviserende) rol spelen op dit vakgebied.
TSA Rutten heeft de hoge veiligheidseisen en bijbehorende procedures van nabij leren kennen bij (afval)energiecentrales, papierindustrie, foodindustrie (HACCP) e.d. In het M.K.B. is door een groot aantal bedrijven nog een grote stap te maken. TSA Rutten kan u hierin bijstaan.

Mocht u vragen hebben op dit gebied schroom dan niet om contact op te nemen.