Consultancy

Door de jarenlange technische dienstverlening heeft TSA Rutten een groot aantal bedrijven van dichtbij leren kennen die bezig zijn met het optimaliseren van de gehele organisatie en met name de Technische Dienst.

Bedrijven passen zeer uiteenlopende management-strategieën toe. Een aantal bekende zijn Lean, six-sigma, diverse personeelsmanagementsmodellen, time-management, cash-management, competentie-management, kwaliteits- en procesmanagement, kennismanagement enz. enz.

TSA Rutten heeft een diversiteit aan modellen van dichtbij zelf mogen ervaren. Door de nuchtere kijk op mensen en zaken is TSA Rutten een fervent aanhanger geworden van “Bull Shit Management”.   Hier is een fantastisch boekje over geschreven door Jos Verveen. Een eye-opener van de bovenste orde.

TSA Rutten kan uw organisatie bijstaan in deze nuchtere kijk op management-strategieën. Juist technische afdelingen hebben een specifieke aanpak nodig als het gaat om het verbeteren van de prestaties.
Innovativiteit, creativiteit, zelfstandigheid, flexibiliteit, multi-functionaliteit, productiviteit, enthousiasme, collegialiteit, zijn allemaal begrippen die we verlangen van de technische mensen in de organisatie. Door het uitdragen van  “Bull Shit Management”  heeft TSA Rutten reeds een aantal aansprekende successen geboekt.

Indien uw interesse gewekt is kunt u altijd contact opnemen om eens een keer vrijblijvend te brainstormen hoe het gedachtegoed van “Bull Shit Management” uw organisatie weer terug krijgt naar de basis.